De hosting firma

Direct bestellen? bel: 020 684 83 46

Linux Junior systeembeheerder / progammeur

Geplaatst op 28 Oct 14 Algemeen

Linux Junior systeembeheerder / progammeur
Wij zijn opzoek naar een systeembeheerder voor 3 tot 4 dagen in de week. Als systeembeheerder ben jij verantwoordelijk voor al onze shared servers mede als voor onze dedicated servers, vps en render farm.

Wij
De Hosting Firma is een hosting bedrijf in hartje Amsterdam die enkele grote klanten voorziet van servers en webhosting. Naast het aanbieden van de standaard hosting pakketten specialiseren wij ons in het gebruik van managed dedicated hostings met elk denkbare setting mogelijk. De Hosting Firma heeft een open cultuur en stimuleert eigen ideeën en initiatieven. Betrokkenheid bij opdrachtgevers en collega’s vinden wij belangrijk. Net als professionaliteit. Daaronder verstaan we: een zelfstandige, kritische en tegelijkertijd collegiale houding. Onze motivatie is hoog, ons werkplezier groot.

Onze klanten variëren van kleine mkb bedrijven en startups tot grote internationale spelers. Naast het onderhouden van de hosting bieden wij ook domein beheer en beschikken wij over een render farm voor 3D.

Jij
Ben jij een zelfstandige systeembeheerder met enig ervaring (Junior) en wil jij je skills uitbreiden? Dan zijn wij op zoek naar jou. Wij verwachten dat je zelfstandig kan werken en niet schroomt om nieuwe dingen uit te proberen, wij zijn niet het standaard "hier is je server" hosting bedrijf.

Als Allround systeembeheerder in onze organisatie liggen je belangrijkste taken op het gebied van servercontrole & monitoring, Het uitdenken van nieuwe setups, het installeren en configureren van nieuwe servers, het inrichten van de beveiliging en het installeren van patches. Ben je flexibel, heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben je bereid ook buiten kantoortijden te werken als de situatie daarom vraagt ? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Je hebt nauwe contacten met de eindklant en bent in staat zelfstandig beslissingen te nemen met betrekking tot de infrastructuur. Naast kennis van een Linux omgeving weet je ook de weg te vinden in een Windows server en maakt het voor jou niet uit welke distro gebruikt wordt.

Verwacht wordt:
- Je hebt minimaal 1 jaar ervaring in een soortgelijke functie
- Ervaring met Linux omgevingen
- Je bent flexibel, communicatief en leergierig
- Verstand van infrastructuur
- Je hebt kennis van php en MySQL
- Je spreekt vloeiend Nederlands en goed Engels
- Je hebt een MBO(+) werk- en denkniveau
- Relevante certificaten en/of diploma’s zijn een pré
- Je bent servicegericht
- Je hebt oog voor processen, standaarden en SLA normen
- Je bent mogelijk in het bezit van een rijbewijs B
- Je bent bereid stand-by diensten te draaien

Wij bieden
- Ruimte voor eigen ontwikkeling
- Markt conform salaris
- Inclusief uitgebreide lunch
- Informele werksfeer
- Reiskostenvergoeding


Onze locatie is Amsterdam-West en ons kantoor is goed bereikbaar met OV.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jos Buurman jos@dehostingfirma.nl.ga terug
Alle genoemde prijzen zijn per jaar en exclusief 21% BTW. © 2017 De Hosting Firma. Alle rechten voorbehouden.