De hosting firma

Direct bestellen? bel: 020 684 83 46

Privacybeleid

Algemeen

dehostingfirma.nl is een webhosting site die wordt aangeboden door De Hosting Firma. De bescherming van de persoonlijke levenssfeer van de lezers, bezoekers en deelnemers van De Hosting Firma is daarbij van essentieel belang. De Hosting Firma gaat dan ook zorgvuldig om met de persoonsgegevens van de gebruikers en de bezoekers van haar (interactieve) diensten. Persoonsgegevens worden zorgvuldig behandeld en beveiligd. De Hosting Firma houdt zich in alle gevallen aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt.

Verwerking van persoonsgegevens

In het kader van de dienstverlening, uitvoering van haar activiteiten, of wanneer je anderszins contact hebt met De Hosting Firma, legt De Hosting Firma persoonsgegevens vast. De Hosting Firma gebruikt jouw gegevens in de eerste plaats voor haar dienstverlening en voor de uitvoering van met jou gesloten overeenkomsten. Verder kunnen je gegevens na analyse worden gebruikt door De Hosting Firma.

Op de website van De Hosting Firmal wordt gebruik gemaakt van cookies. Dit zijn kleine tekstbestanden die automatisch door de bezochte internetpagina op je computer worden geplaatst. Hierin kunnen bijvoorbeeld je voorkeuren worden vastgelegd zodat de internetpagina bij een volgend bezoek automatisch aan deze voorkeuren kan worden aangepast. dehostingfirma.nl maakt gebruik van tijdelijke cookies. Deze cookies bevatten geen persoonsgegevens en worden alleen gebruikt om het gebruik van de dehostingfirma.nl site voor jou gemakkelijker te maken.

Beveiliging

De Hosting Firma draagt zorg voor een passende organisatorische, technische en fysieke beveiliging van haar systemen, waarin jouw gegevens worden opgeslagen. Op deze wijze stellen we zeker dat je gegevens alleen toegankelijk zijn voor bevoegde personen.

Andere websites

Op dehostingfirma.nl zijn een aantal links naar andere websites geplaatst. dehostingfirma.nl kan geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot de omgang door die partijen met jouw gegevens. Lees hiervoor de privacyverklaring/privacystatement, indien aanwezig, van de site die je bezoekt.

Toezichthouders/ Opsporingsinstanties

De Hosting Firma stelt de gegevens van de klanten niet ter beschikking van derden, niet in geïndividualiseerde en niet in geaggregeerde vorm, behalve in het geval van een wettelijke vordering.

Vragen

Heb je vragen of opmerkingen over ons privacybeleid, wil je bijvoorbeeld je persoonsgegevens corrigeren of wil je nadere informatie, dan kunt je je vragen of opmerkingen per mail richten aan: administratie@De Hosting Firma.nl.

Wijzigingen

De Hosting Firma behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de privacyverklaring. Check daarom regelmatig de privacyverklaring van De Hosting Firma op dehostingfirma.nl.

Alle genoemde prijzen zijn per jaar en exclusief 21% BTW. © 2017 De Hosting Firma. Alle rechten voorbehouden.