Managed Dedicated Server.

Je wil optimale capaciteit? Met een Managed Dedicated Server in ons datacenter, geef je je applicaties een absolute onafhankelijkheid. Deze eigen server geeft je de mogelijkheid om de volledige capaciteit te benutten, je deelt ‘m namelijk met niemand! Bovendien kun je jouw eigen server naar eigen wens inrichten en beheren. Zo kun je jouw eigen software installeren in tegenstelling tot shared hosting.

Pakketten

We hebben een paar serverconfiguraties voor je klaarstaan om het je makkelijk te maken. Maar als je liever je eigen server samenstelt, kan dat ook. Kijk dan onder de kant-en-klare pakketten.

Managed Dedicated Small

€ 99 /maand

Geheugen 8GB
CPU 4CPU
Opslag 250GB SSD
DirectAdmin Ja
Redundante voeding Ja
Backups Ja
Monitoring Ja

Managed Dedicated Medium

€ 149 /maand

Geheugen 16GB
CPU 8CPU
Opslag 500GB SSD
DirectAdmin Ja
Redundante voeding Ja
Backups Ja
Monitoring Ja

Managed Dedicated Large

€ 199 /maand

Geheugen 64GB
CPU 16CPU
Opslag 1000GB SSD
DirectAdmin Ja
Redundante voeding Ja
Backups Ja
Monitoring Ja

Maatwerk Oplossingen voor Dedicated Servers

Bij de Hosting Firma snappen we dat iedereen unieke wensen en eisen heeft. Daarom bieden we ook maatwerk oplossingen aan voor onze dedicated servers. Samen met jou bespreken we wat je precies nodig hebt en stellen we een server samen die helemaal aansluit bij jouw behoeften.

Of je nu meerdere servers in één setup nodig hebt, een VPN wilt opzetten, veel opslagruimte nodig hebt of juist supersnelle SSD's verlangt, wij staan voor je klaar om de ideale oplossing te creëren.

Bij de Hosting Firma doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat je de perfecte server krijgt die aan al je wensen en eisen voldoet. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en samen te werken aan een maatwerk oplossing voor jouw dedicated server.