Managed Dedicated Server

Je wilt de optimale capaciteit eruit halen? Een Managed Dedicated Server in ons datacenter geeft je applicaties een absolute onafhankelijkheid. Deze eigen server biedt je de mogelijkheid om de volledige capaciteit te benutten, je deelt ‘m namelijk met niemand.

Bovendien kun je een Managed Dedicated Server op afstand naar eigen wens inrichten en beheren. Zo kun je jouw eigen software installeren in tegenstelling tot shared hosting.

Externe monitoring

Een extra paar ogen die je server in de gaten houden is altijd handig. Onze monitoringservice houdt je server vanuit een externe locatie dag en nacht in de gaten!

Geavanceerd datacenter

Onze servers zijn ondergebracht in een modern datacenter met een razendsnel netwerk. Ons netwerk is rechtstreeks verbonden met de AMS-IX (Amsterdam Internet Exchange) het belangrijkste internetknooppunt van Europa!

Direct inzicht in de performance en je dataverkeer

Je hebt direct inzicht in het verbruik van je server performance en dataverkeer via ons Control Panel. Door middel van grafieken zie je in een oogopslag hoeveel je per maand hebt gebruikt.

100% Capaciteit benutten

De server wordt alleen door jou gebruikt, waardoor je eigen, specifieke software kunt installeren.

Best Effort Service Level Agreement: onderhoudsvrij en kosteloos

Het onderhoud van de servers gebeurt door De Hosting Firma. Je hoeft dus zelf niet over technische kennis te beschikken. En je betaalt slechts voor het gebruik van de server en hoeft geen investeringen te doen in hardware. Gaat er een onderdeel stuk dan is dat voor rekening van De Hosting Firma.