Nieuw: WordPress 6.5 “Regina” - Ontdek de Vernieuwing

Jos Buurman - 04-04-2024

Bij De Hosting Firma zijn we altijd op zoek naar manieren om het leven van website-eigenaren makkelijker te maken. Daarom zijn we verheugd om de lancering van WordPress 6.5, bijgenaamd “Regina”, aan te kondigen. Deze nieuwste versie van het meest populaire website- en blogplatform ter wereld biedt opwindende verbeteringen die jouw site naar een hoger niveau tillen.

Wat is er nieuw?

WordPress 6.5 “Regina” is vernoemd naar de dynamische jazzvioliste Regina Carter, en belooft net zo vernieuwend te zijn als haar muziek. Met verbeteringen in sitebeheer, typografiecontrole, en prestaties, tilt deze update jouw website-ervaring naar een nieuw niveau:

  • Font Library: Beheer eenvoudig lokale en Google Fonts over je hele site, zonder codering.
  • Uitgebreidere revisies: Nu beschikbaar voor templates en template onderdelen, compleet met tijdregistratie en snelle samenvattingen.
  • Verbeterde achtergrond- en schaduwgereedschappen: Voeg visuele diepte toe met nieuwe opties voor achtergrondafbeeldingen en boxschaduwen.
  • Nieuwe ontwikkelingstools: Met de Interactivity API en Block Bindings API, biedt WordPress 6.5 ontwikkelaars nieuwe mogelijkheden om dynamische, boeiende ervaringen te creëren.

Waarom is dit belangrijk voor jou?

Deze update maakt het niet alleen gemakkelijker om je website te personaliseren en te beheren, maar verbetert ook de prestaties, waardoor jouw site sneller en responsiever wordt. Of je nu een blogger bent, een kleine bedrijfseigenaar, of een ontwikkelaar, WordPress 6.5 heeft iets te bieden.

Bij De Hosting Firma ondersteunen we deze nieuwe WordPress-update volledig op onze servers.