Ons verhaal

De Hosting Firma is in 2001 eigenlijk opgericht als een extra dienst. We waren namelijk voornamelijk webbouwers, maar merkte al snel dat het voor klanten lastig was om zelf de hosting te regelen. Of om domeinen aan te vragen. Met De Hosting Firma wilde we onze klanten hierbij helpen en volledig ontzorgen en hun hosting naar een hoger niveau brengen. Al snel werd de hosting hoofdzaak, en zijn we gestopt met het bouwen van websites. Op deze site na dan.

Onze ambitie was groot. We wilde snelle en betrouwbare hosting bieden met Nederlandse datacenters. Maar dan wel met een goede klantenservice. Wij vinden namelijk dat als je hulp nodig hebt, je ons altijd telefonisch moet kunnen bereiken. Iedere klant krijgt van ons alle aandacht. Hulp met het instellen van je mail? Dan loggen wij met remote desktop in en helpen je. Dit klinkt logisch, maar is helaas niet de standaard bij de meeste hostingbedrijven.

Deze manier van denken (en doen) passen we al 20 jaar toe. En – niet heel erg verrassend - het werkt. Inmiddels is ons platform enorm gegroeid en bedienen wij veel uiteenlopende klanten. Van kleine websites tot grote druk bezochte webwinkels, eventsites en maatwerkoplossingen voor radiostreaming. Voor elke type klant hebben wij een oplossing in huis. En anders maken we het.

Klanten die we helpen

Amsterdam Univers. Press AUP B.V. / Das Mag Uitgeverij B.V. / TIG Sports / klmopen.nl / allianzsailingworlds.com / invictusgames / Watersportverbond / opendutchsailing.nl / Welcome To The Future Festival (ID&T) / Dutch Casting / Modefabriek / Pinguin Radio / Mediabrands / Stichting Salt Farm Foundation / Water, Land & Dijken