SSL-certificaten

Beter vindbaar in Google
Automatische installatie, geen technische kennis nodig
Automatische verlenging
Voorkom ‘niet-veilig’ melding
Veilige https-verbinding
Minder gevoelig voor phishing

SSL-certificaten

SSL staat voor Secure Sockets Layer. Dit beveiligingsprotocol zorgt dat de verbinding tussen een browser en server veilig is. Een SSL-certificaat versleutelt de verbinding tussen een website en de server, zodat inlog- en betaalgegevens beschermd zijn. Bezoekers zien het groene slotje en krijgen zo direct vertrouwen in de veiligheid van jouw website of webshop.

Wetgeving en SSL

In de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp), staat dat het verplicht is om het verzenden van persoonsgegevens via internet te beveiligen. De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) ziet er daarom op toe dat deze wet wordt nageleefd. Boetes bij het niet naleven van de regels kunnen oplopen tot €4.500,-. Afgezien van deze boete loopt het nalatige bedrijf ook nog het risico aansprakelijk gesteld te worden voor de schade.

Regels omtrent het uitvoeren van een privacy-risico onderzoek zijn strenger geworden. In 2018 is de General Data Protection Regulation (GDPR) van kracht gegaan. De AP zal vanaf dat moment door de Europese Data Protection Authority (DPA) worden aangestuurd. Bezoekers moeten expliciet akkoord geven dat de persoonsgegevens verwerkt mogen worden. Boetes voor overtredingen kunnen oplopen tot 20 miljoen euro (of 4% van de wereldwijde jaaromzet als dit bedrag hoger is).

Kies de validatie die u nodig heeft.

Een meer uitgebreid SSL certificaat schept meer vertrouwen bij uw klanten.

Welk certificaat heeft u nodig?

Geef aan hoeveel domeinnamen u wilt beveiligen.

SSL producten:

{{ product.name }}

{{ product.price.default_price | centsToEuros }} {{ product.price.discounted_price | centsToEuros }}