Volledige vrijheid met een Managed VPS-server

VPS staat voor Virtual Private Server. Met een VPS beschik je over een privéserver die je met niemand deelt, en over meer mogelijkheden dan met een shared hostingpakket. Dit is handig voor grote websites met veel bezoekers, of als je specifieke technische wensen hebt.

Pakketten

We hebben een paar serverconfiguraties voor je klaarstaan om het je makkelijk te maken. Maar als je liever je eigen server samenstelt, kan dat ook.

MailMaster Server

€ 35.50 /maand

Wil je alleen e-mails ontvangen en versturen via je eigen server? Dan is de MailMaster Server perfect voor jou. Deze server is helemaal geoptimaliseerd voor e-mailverkeer en levert top prestaties en betrouwbaarheid.

Geheugen 1GB
CPU 2CPU
Opslag 25GB

MultiSite Server

€ 65.50 /maand

Heb je meer dan 10 websites en ben je van plan om verder te groeien? Ga dan voor de MultiSite Server. Deze server biedt de flexibiliteit om te groeien en meer websites te hosten zonder dat de prestaties eronder lijden.

Geheugen 4GB
CPU 4CPU
Opslag 60GB

PowerHouse Server

€ 95.50 /maand

Deze server is een echte krachtpatser, perfect voor grote websites met veel bezoekers. Dankzij een redundante configuratie zorgt deze server voor maximale uptime en stabiliteit.

Geheugen 8GB
CPU 8CPU
Opslag 100GB

Met een Managed VPS van De Hosting Firma ben je verzekerd van...

Geen zorgen om onderhoud

Onze VPS servers zijn ‘Managed’, het technische serverbeheer wordt geheel verzorgd door De Hosting Firma.

Uitgebreid control panel

Met ons control panel beheer je eenvoudig zelf je accounts, DNS en mail op je VPS.

High performance

Ons platform is uitgerust met de snelste en krachtigste Xeon-CPU’s waardoor jouw webapplicaties razendsnel zijn.

Custom software installeren

Maakt je website of applicatie gebruik van extra software? Geen probleem, op een Managed VPS-server kunnen we extra software installeren in tegenstelling tot shared hosting.

Je VPS groeit met je mee!

Krijg je meer klanten of heb je meer verkeer naar je website? Dan voeg je eenvoudig met een paar muisklikken extra servercapaciteit toe.