Extra Diensten

Extra Diensten

Gratis website verhuizing naar De Hosting Firma:

Wil je je website zon der gedoe verhuizen naar De Hosting Firma? Onze deskundige techneuten helpen je graag om je website naar ons platform over te zetten, zonder dat je site offline gaat. Profiteer van onze gratis verhuisservice en geniet van snelle, betrouwbare hosting en top klantenservice.

Email migratie:

We snappen dat je e-mails overzetten best wat tijd kost. Daarom bieden we gratis e-mailmigratie aan, waarbij we je helpen met het verhuizen van je e-mailaccounts en -gegevens naar ons platform. We zorgen ervoor dat je e-mails veilig en zonder verlies worden overgezet, zodat je snel weer verder kunt met je mail.

Problemen oplossen website:

Problemen met je website? Onze experts staan voor je klaar. Of het nu gaat om technische issues, beveiligingsproblemen of andere uitdagingen, onze deskundige techneuten hebben jarenlange ervaring in het oplossen van allerlei websiteproblemen. We zorgen ervoor dat je site snel en probleemloos weer draait, zodat jij je kunt focussen op je business.

Online betalingen

Bij De Hosting Firma snappen we hoe belangrijk het is voor jouw bedrijf om veilig en betrouwbaar online betalingen te verwerken. Daarom zijn we trots partner van pay.nl, een toonaangevend online betalingsplatform dat uitblinkt in betrouwbaarheid en flexibiliteit. Als partner van pay.nl bieden we onze klanten scherpe tarieven voor online betalingen. Het platform ondersteunt allerlei betaalmethoden, zoals iDEAL, creditcard, PayPal, Bancontact en nog veel meer. Bovendien zorgt pay.nl voor uitstekende beveiliging, met SSL-encryptie en 3D Secure-verificatie, om de gegevens van jouw klanten te beschermen. We weten dat elke klant unieke wensen heeft op het gebied van online betalingen. Daarom werken we nauw samen met pay.nl om op maat gemaakte oplossingen te bieden die passen bij jouw bedrijf. Of je nu een kleine onderneming bent die net begint met online verkopen, of een gevestigd bedrijf op zoek naar een flexibel en schaalbaar betaalplatform, De Hosting Firma en pay.nl hebben de oplossingen die je nodig hebt om te groeien. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen met een veilige en betrouwbare online betalingsoplossing voor jouw bedrijf.