De andere benadering van hosting

De Hosting Firma is in 2001 opgericht vanuit de gedachte dat webhosting beter en eenvoudiger kan; tegen concurrerende prijzen. Onze brede online achtergrond en geruime ervaring met digitale media en databeheer, hebben wij aangewend voor een nieuwe vorm van hosting. Voortaan betaal je niet meer voor een ‘standaard’ pakket, maar gewoon voor de data die je nodig hebt. Wel zo handig.

De servicegraad van de meeste aanbieders laat veel te wensen over: wachttijden bij de helpdesk en traag e-mailverkeer voor support, om er een paar te noemen. Erg vervelend en bovenal onnodig. De Hosting Firma is fulltime telefonisch bereikbaar voor je vragen. We werken met een klein team dus je spreekt vaak dezelfde personen en zo zijn onze reactietijden laag en blijven de lijnen kort. Je kunt dus elk moment van de dag vertrouwen op support van onze servicebalie.

Fulltime support

Innovatie gedreven

De Hosting Firma maakt gebruik van de meest geavanceerde technieken. Om jouw website/server goed en snel bereikbaar te houden en de continuïteit te allen tijde te waarborgen.